Nagy Blanka Bugyi

Nagy Blanka Bugyi

Nagy Blanka Bugyi

2019. április 18. - Nagy Blanka Bugyi

Nagy Blanka Bugyi

Nagy Blanka egy szélsőséges liberális aktivista, akit lefényképeztek terpeszkedés közben.

nagy_blanka_bugyi.jpg

Hírnevét annak köszönheti, hogy felment a színpadra húsz éves amerikai filmidézeteket ismételgetni. (Lépjen kettőt hátra, és bassza arcon magát, stb.) Ez akkora teljesítmény volt a baloldalalon, hogy Nagy Blanka felvételt nyert a Demokratikus Koalíció nevű pártba. Nagy Blanka szerencsés, ettől a ponttól kezdve már nem fogja testét holmi munkával fárasztani. A Demokratikus Koalíció vezetője amúgy Dobrev Klára, egy kommunista tömeggyilkos unokája, Gyurcsány Ferenc felesége. Elsődleges programpontjuk az arab bevándorlás engedélyezése, és a nemzetállamok függetlenségének felszámolása. Nagy Blanka kedvenc pártjának központi programja az Európai Egyesült Államok megteremtése, amely felett természetesen ők őrködnének.

 

Nagy Blanka bugyiban került lefotózásra egy rendezvényen

Nagy Blanka megjelent rövid szoknyában a DK egy tömegrendezvényén, majd ott leült, és emberekkel beszélgetett. Eközben lefényképezték. A fényképen látszik a bugyija. A fényképet készítő újságíró megosztotta a képet a facebookon, ettől a Demokratikus Koalíció szörnyű haragra gerjedt. Agresszív, férfiellenes közleményekben mutatták ki a foguk fehérjét, amelyekben erőszakos bűncselekmények elkövetésére uszítanak. Nagy Blanka korábban már nyilvánosan is felszóllított a Fideszes politikusok felakasztására, az államhatalom erőszakos megdöntésére.

Nőket lefényképezni nem oké, de a férfiakat nyomorékká verni elfogadható

nagyblankabugyi2.jpg

Nagy Blanka: Nekem van egy 4 éves hugom, ne fényképezz le.

Miután Nagy Blanka meglátta a képet, amit interneten posztoltak róla, összeomlott. Hallucinációban a nőket lefényképező férfiak orrának eltörését kezdte el morálisan követendő példaként emlegetni. Lehet, hogy egyszerűbb lett volna megkérni az újságírót, hogy törölje le a fényképet, mert neki nem tetszik. Vagy egyszerűen nevetni egyet, és tovább lépni. De a DK egy másik utat választott, a férfigyűlölet útját.

 

Ember arcú feminácizmus

A kép megjelenését követően Nagy Blanka pártja a Demokratikus Koalíció bemutatta a sztálinista reflexeit. Egy olyan törvényjavaslat megalkotásába kezdtek, amely büntetné azokat a férfiakat, akik nőket fényképeznek le. A törvényjavaslat értelmében börtönbüntetést szabnának ki azokra a férfiakra, akik lefényképeznek egy olyan nőt, akinek látszik a fehérneműje. Nem Nagy Blanka bugyija az első eset, hogy a Demokratikus Koalíció férfiellenes húruokat penget. A DK korábban már megkísérelte úgy definiálni a családon belüli erőszakot, hogy azt csak férfiak követhetik el nők ellen.

nagyblankabugyi3.jpg

A férfiakat kihagynák a törvényalkotásból

A törvényjavaslat megalkotásából kihagytak minden férfit, majd levelet írtak Fideszes női képviselőknek (tehát a férfiaknak nem), hogy támogassák a törvényjavaslatot (forrás: https://index.hu/belfold/2019/04/15/dk_torvenymodositas_nagy_blanka_szoknya_pilhal_tamas ). A Demokratikus Kolalíció világában a nőkről tilos lenne fényképeket készíteni, a férfiakat pedig orrbavernék, és börtönbe zárnák. Amúgy meg engedélyeznék az afrikaiak és arabok bevándorlását. A Demokratikus Koalíció kizárólag női képviselőkkel kommunikál, többször próbálták a Fidesz női képviselőit megszóllítani levelekben. A Demokratikus Koalíció és Nagy Blanka egy olyan világot képzelt el, amelyeket nőkre és férfiakra osztanak, és a törvényekről csak az előbbiek döntenek az utóbbiak kárára.

 

Mi az a Demokratikus Koalíció?

A Demokratikus Koalíció egy szélsőséges liberális bűnözőkből álló párt. Központi programpontjuk férfiakat diszkrimináló nemzetközi egyezményekbe való belépés ( http://www.mon.hu/isztambuli-egyezmeny-dk-szegyen-es-gyalazat-hogy-elmaradt-a-ratifikacio/2777312 ). Fő pontjuk az arabok és négerek magyarországra telepítésének elősegítése ( https://www.hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2018/10/04/a-dk-szerint-nem-letezo-fenyegetes-a-bevandorlas ) és az Európai Egyesült Államok ( https://www.mandiner.hu/cikk/20190408_gyurcsany_a_dk_kiall_az_europai_egyesult_allamok_koncepcioja_mellett ) létrehozása.

 

Nagy Blanka pártja már rutinos az elnyomó rezsimek építésében

Fő politikusuk Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, akinek országlása idején összeomlott a gazdaság, és zavargások törtek ki. A zavargások után 300 tüntetőt ártatlanul lecsuktak, és a helyszínen tartózkodó újságírókat vertek meg. A párt vezetője jelenleg Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök felesége, akinek a tömeggyilkos nagyapja 1956-ban orosz oldalon részt vett a magyar forradalmárok kivégzésében.

 

forrás:

http://nagyblankabugyi.bloglap.hu/cikkek/nagy-blanka-bugyi-69105/

https://textuploader.com/1582q

http://freetexthost.com/lzdcet2jep

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyblankabugyi.blog.hu/api/trackback/id/tr3114773194
süti beállítások módosítása